Qui sóc

1Educador Social, Pedagog, Coach i Supervisor.
Amb més de 25 anys d’experiència en el sector d’atenció a les persones, en la intervenció socioeducativa en l’àmbit de la inadaptació, vulnerabilitat i conflicte social, i la direcció d’equips, bona part de la meva trajectòria professional ha estat dedicada a la docència en els estudis de Grau d’Educació Social i Treball Social, Facultat Pere Tarrés, Universitat Ramon Llull.

Els darrers anys he estat consultor social assessorant i acompanyant projectes socials, i liderant espais de planificació i desenvolupament estratègic i del capital social de les organitzacions. He estat Responsable de l’Àrea d’Acció Social de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, i membre del Patronat de la Fundació Biblioteca Social, en condició de patró i expert en el Tercer Sector Social. En l’actualitat exerceixo de coach i supervisor, i sóc el Director de la Delegació de Catalunya d’Estudi 6, Gestió Socioeducativa.

Què em mou

  • Les persones i els espais de vida i professió on ens desenvolupem i creixem.
  • La supervisió d’equips des de la proximitat, la reflexió de la pràctica, la honestedat, l’acompanyament i el compromís social i professional.
  • La cultura i el valor del coaching com aquell procés que permet abordar el reptes personals i professionals i responsabilitzar-nos del seu assoliment des de la presa de consciencia i la millora de les nostres potencialitats.
  • El desenvolupament del capital social, humà i del valor de les organitzacions
  • El treball amb les organitzacions i els seus equips que persegueixen i generen canvis i oportunitats reals de creixement, desenvolupament professional i transformació.
  • El convenciment que el treball col·laboratiu i en xarxa i les estratègies compartides sumen, ens fan créixer, permeten construir, ser més forts i tenir més capacitat d’influir per transformar i arribar més lluny.