Què n’opinen

Ana Villa

Anna Villa. Directora Fed. Entitats de Projectes i Pisos  Assistits

Des de la nostra federació, FEPA, vam tenir l’oportunitat de treballar amb en Lluís en la configuració i elaboració d’un dels nostres projectes durant el 2016. Va ser un procés ple d’il·lusió i carregat d’energia positiva i li estem molt agraïts! Ens sembla que el seu bon tarannà, la seva bona relació amb l’equip de treball, la seva responsabilitat i flexibilitat alhora que el seu indubtable compromís envers l’àmbit social en què desenvolupa les seves actuacions contribueixen a tirar iniciatives i  projectes, com el nostre, endavant.


Ramon Nicolau1

Ramón Nicolau.  Assessor Direcció Fundació Apip-Acam

He tingut la sort de treballar amb en Lluís, professional dels serveis socials amb una llarga experiència en el sector d’atenció a les persones i les organitzacions. Primer, quan era el Responsable de l’Àrea Social de la Taula del Tercer Sector Social de Catalunya, on va desenvolupar tasques d’incidència política i relació amb les organitzacions socials membres. Després, hem coincidit en altres espais i hem col·laborat molt estretament en algun projecte. El seu tarannà i estil compromès a l’hora de treballar i acompanyar a les organitzacions, faciliten les relacions de confiança, treball col·laboratiu i proximitat.


Susanne Rieger, INDIALOGO

Susanne Rieger.  Supervisora, coach i formadora. Presidenta dEuropean Association for Supervisión and Coaching, EASC.

En Lluís és una persona molt compromesa i implicada en el seu treball. Té ben desenvolupada l’habilitat de l’escolta activa i de la pregunta per tal d’ajudar a l’altre a reflexionar. Ell mateix té un alt nivell d’autoreflexió, creativitat i una gran capacitat de cercar les solucions amb un somriure i una bona dosi de pensament positiu. Tot això caracteritza la seva vida professional com a coach i supervisor.  És un plaer tenir-lo com a col·lega i veure’l donar grans passes com a gran professional del coaching i la supervisió d’equips.